2012. május 1., kedd

A szokatlan, hogy a kávét te fizeted

A múlt héten leültünk megbeszélni az esküvői fotózás részleteit Gibbóval, a fotósunkkal. Az eszmecserére a somorjai Eso Line ajándékboltban került sor, jó a kávéjuk.
11 év után furcsa volt a másik oldalon állni ülni. Eddig ugyanis általában én láttam el tanácsokkal az ifjú párokat, igaz, nem a fotózást illetően, hanem úgy globálisan. Most fordult a kocka. (Nem, egyáltalán nem vicces az a kérdés, hogy „És a te lagzidon te leszel a vőfély?”, aki azt gondolja, hogy igen, hasonlatos azokhoz a vendégekhez, akik humorforrást vélnek felfedezni abban, hogy a gyertyás tánckor meggyújtják a már elfújt gyertyákat.)

A Gibbó nagyon tudja, mit, miért, mikor, hogyan. Ahogy e fontos locus alatt is írva találtatik, mi természetesen előtte fogunk fényképezkedni.

És hogy a köldöknézésen túl közszolgálati funkciót is betöltsünk, elmondjuk, nem, nincs későn ötvenpár nappal a dolog előtt találkozni a fotóssal. Minden szolgáltatóval akkor érdemes találkozni, amikor már nemcsak a vágyaidról tudsz beszélni, hanem KONKRÉTUMOKAT tudsz mondani. A fot-vid-zen-vőf-ek elfoglalt emberek, ritkán van esélyük két-háromszor találkozni az ifjú párral. Legyünk tudatosak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.