2012. május 26., szombat

Az RSVP jelentéséről


A Starkok azt mondják: Közeleg a tél. Itt viszont nyár van, de AZ a nap úgy közeleg, mint a vadak északról Deres felé. (Olvass Trónok harcát.) Nos, van megközelítőleg 147 kedves családtagunk, rokonunk, barátunk, akiket oda várunk az ünnepi asztalhoz. Az ő meghívójuk bal láblécében az R. S. V. P. május 31-ig felirat látható.

Ez pedig a francia "répondez s'il vous plaît" rövidítése. Ami esetünkben annyit tesz, visszajelzést kérünk a részvételről. Erre a mai napot is beleszámítva hat napod maradt. 

Ha azt mondod, hogy megyek, az nem visszajelzés. Visszajelzésednél kérlek mindenképpen tüntesd fel : név, létszám, szállásigény, szállástípus (az ágyasat a családosoknak és az öregeknek tartogatjuk, és fogyóban van, szóval inkább a hálózsákosra nevezz be. Once a scout, always a scout:)

Visszajelezni a blog Visszajelzés menüpontja alatt is lehet, vagy mailben, a telefont mellőzzük, hogy legyen írásos nyoma. Köszönjük és várunk!

És figyeld a blogot, június 11-én nagy, létösszegző poszt jön, minden tudnivalóval egy helyen.

1 megjegyzés:

  1. A poszt elsősorban azoknak a vendégművészeknek íródott, akik még nem jeleztek vissza. Ha te komoly ember vagy, és már visszajeleztél, akkor e poszt hatására nem kell még egyszer:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.