2012. április 17., kedd

Minden egy helyen

Ismerősök ajánlották, hogy Pozsonypüspökin érdemes körülnézni a Keko nevű nagykereskedésben, ahol az esküvőhöz elengedhetetlen kiegészítők sokasága várja az érdeklődőket. Ez így is van. 

Bár előtte azért megjegyzem, hogy ha nem tudja az ember, hogy mi az üzlet pontos neve, és hol található, akkor akár 30-40 percbe is beletelhet, amíg megtalálja azt. Mi is csupán azt az infót kaptuk, hogy a "baumaxos úton végig kell menni a Slovnaft előtti nagy kereszteződésig, és jobb felől, egy udvarba kell behajtani"... Ugye, hogy nem túl konkrét, de bíztunk az ismerős távirányításában. Aztán, amikor már vagy harmadszor haladtunk az ellentétes irányba, véletlenül (!) megpillantottam egy meglehetősen hatalmas óriásplakáton, ahol a Keko reklámozva van - "za 300 m vľavo". Juhééé! Na végre, gondoltam, de az sem ment ennyire egyszerűen...


Miután beléptünk a nagykereskedésbe, hát meg kell mondanom, hogy nem az fogadott, mint vártam. Sokkal nagyobbnak képzeltem területileg is, és a kínálat sokszínűségében is bíztam. De azért így is nehéz volt választani, és a nagyon segítőkész eladó hölgy kérdésére is felelni, hogy milyen színű lesz majd a díszítés. 
Ami számomra meglepő volt, az a szalvéták és az asztalterítőn végigvonható díszes textíliák (nem, ez nem organza és szatén volt:) különféle mintázata és színe, a legegyszerűbbtől a legdíszesebb motívumokig mindenféle megtalálható volt ott. Aztán jöttek a gyertyák! Hosszú legyen? Egyszínű vagy kombinált? Kicsi, gömbölyű? Vagy esetleg a ma nagyon menő úszógyertya az igazi? (hehe, ez utóbbi mejd in ikea) 
Na, de most jönnek a süteményes dobozok. A legnagyobb legyen? Nem, elég lesz a kisebb is. De biztosan eléggé masszív? Nehogy a szállítás közben leszakadjon az alja.
Igen, majd fogpiszkáló és szemeteszsák is fog kelleni...
Aki házasodni készül, most már saját tapasztalatból állítom, menjen konkrét elképzelésekkel vásárolni.
Végül üres kézzel távoztunk. Ejj, ráérünk arra még.

2 megjegyzés:

  1. pf,tipikus :D na ezért nem megyek én SOHA! mint a holló...;)

    VálaszTörlés
  2. ja, s még mindig zöld,narancs,bordó, kicsi gömb csokor, s gyertya, s tüll :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.