2012. június 14., csütörtök

Mangóillat


Ahogy egyre alacsonyabb értéket mutat a jobb oldalon látható számláló, úgy sokasodik a teendők száma. Vendégként az ember millió, lagziszervezéssel kapcsolatos apróságba nem gondol bele. Elmegy, eszik, iszik, szórakozik, hajnaltájt az asszonya berakja az autóba és hazamén. Azt, hogy honnan volt fogpiszkáló, nem oldja.
Azt kell mondjam, 11 év lagzizással a hátam mögött a különböző beszerzendő kis bizbazok még nekem is tudnak meglepetést okozni.

Tegnap díszítették a kultúrházat. A Mangó Stúdió, akitől Tika a díszítést rendelte – persze közösen rendeltük, de rám csak a gazdasági része hárul, a díszítés nem egy fiús téma –, eszméletlen profi. Működésükben a legmegkapóbb a dinamizmus volt. Az első leányka még be sem érkezett, de már kötötte a székszoknyát. 
Aki járt már a féli kultúrházban, azt tudja, mekkora. Na, azt feldíszítették bő másfél, de max. 2 alatt. Vagy nekem legalábbis úgy tűnt. 
Eddig csak hírből ismertem őket, de most átkerültek az erősen recommended státuszba.
Persze, meg lehet próbálni a székszoknyák felkötését egyénileg is, de akkor ez egy félnapos program, és azt kockáztatod, hogy a cucc nem lesz egyforma. 
Ezen felül tegnap Putyi néni és csapata jóvoltából sok minden egyéb is dekorálódott. Ő szintén az ajánlott szolgáltak kategóriába tartozik, mivel nagyon jó az ár-érték aránya. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.